Nieuws

istockphoto-1318375626-612x612.jpg

Nieuw hoofdstuk!

Lelien, mijn eerste grote uitdaging. Gestart in mijn ouderlijke huis. In 2010 de sprong gewaagd naar de C. Van der Cruyssenstraat in Nevele en sinds 2013 gevestigd in de Kortemunt (Markt). Lelien, instituut en winkel met fashion, accessoires, parfums en geschenken.

Ondertussen is er veel veranderd in mijn leven. Getrouwd & 3 wonderen van kinderen. De combinatie van de zaak en gezin woog de laatste jaren steeds zwaarder waardoor we op zoek zijn gegaan naar een huis met tuin in de buurt. Dit hebben we gevonden in de Hoogstraat in Vosselare. Hier kunnen onze jongens opgroeien en genieten van de ruimte om ook buiten te kunnen spelen.

Een moeilijke beslissing, omdat dit betekent dat een deel van Lelien niet mee kan verhuizen, namelijk de winkel. We hopen in de Hoogstraat een betere balans te vinden tussen werk en privé. 

Jolien gaf recent aan dat zij klaar is voor een andere uitdaging. Ze wil een nieuwe weg inslaan en ik wens haar hier veel succes mee. Opnieuw een keuze die moest gemaakt worden. Ik wou hier dan ook even de tijd voor nemen. Maar nu kan ik zeggen dat ik ervoor kies om alleen verder te gaan met Schoonheidsinstituut Lelien. Ik ga terug naar de roots van Lelien. Mensen verzorgen, adviseren welke producten ze het best kunnen gebruiken,... Dit doe ik het liefst, dit is mijn passie. 

In het najaar zullen we verhuizen naar de Hoogstraat. De uitverkoop van de winkel start vanaf dinsdag 8 augustus 2023.

Groetjes

Lien

Bekijk het ruime assortiment in onze webshop!

Makkelijk jouw favoriet verzorgingsproduct, parfum of fashion item bestellen!

Ga naar Webshop