Nagelherstel - Verzorging

Nieuwe verzorging: IBX-nagelherstel


Heb je last van splijtende, dunne, zwakke of slappe nagels die niet kunnen groeien? Witte vlekken, ribbels of schilferige nagels? Dan biedt IBX nagelherstel de oplossing.

IBX is een nieuw, revolutionair en professioneel nagelproduct dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen. Het wordt als lak op de nagels aangebracht. Het dringt door middel van warmte door de nagelplaat heen en wordt uitgehard in een UV-lamp. De bovenste lagen van de nagelplaat, zelfs beschadigde plekken, hechten hierdoor aan elkaar. 

Een IBX behandeling kan afhankelijk van de conditie van jouw nagels eerst in een kuurvorm. Daarna bouwen we af naar reguliere behandelingen (ongeveer 1x in de 3 weken). Na iedere behandeling merk je dat jouw nagels er beter gaan uitzien. 

IBX-herstel blijft in de nagel. Bij een volgende behandeling wordt er een nieuwe laag aangebracht die opnieuw in de nagelplaat indringt. Na verloop van tijd heb je een nagel die steviger, egaler en mooier is, zonder zichtbare problemen en met een gezonder uiterlijk. 

Je nagels krijgen zo de kans om te groeien. IBX zit in de nagel en is niet zichtbaar aan de oppervlakte. Daarom is het ideaal voor mensen met een beroep waarbij er niets op de nagels mag geplaatst worden. Maar ook voor manen is dit een zeer geschikte behandeling. Een man wil vandaag de dag ook goeduitziende en verzorgde nagels.

Welke voordelen biedt IBX?

  • Het trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant.
  • Vermindert witte vlekken.
  • Vult ribbels op.
  • Herstelt splijtende nagels.
  • Herstelt schilferige nagels.
  • Herstelt slappe nagels.
  • Kan aangebracht onder gelish én kunstnagels.

Wat houdt de IBX-behandeling in?

IBX begint altijd met een kuur. Dit zijn 3 afspraken (3 weken; 1x per week). Vervolgens worden de nagels beoordeeld. Afhankelijk van de conditie en vooruitgang wordt er geleidelijk afgebouwd naar reguliere behandelingen. 

Na iedere behandeling merk je dat de nagels er beter gaan uitzien. Elke behandeling is als volgt opgebouwd: nagels in vorm vijlen, verzorging van de nagelriemen, IBX-applicatie, opbrengen van de nagelriemolie, opbrengen van de handcrème.

Prijs startbehandeling: € 15,00. Vervolgbehandeling: € 10,00 < 4 weken.